Kövess minket!
  
     

Gyorskölcsön akár bárlistásoknak is!

Gyorskölcsön akár bárlistásoknak is!
2014, április 30.

Ha nagyobb összegű gyorskölcsön felvételére van szükségünk, akkor a jelzálog az autóra terhelődik, viszont a tulajdoni jog nem kerül a hitelösszeget biztosító bank kezébe, hanem saját néven marad, és ugyanúgy használhatjuk, mint előtte. Annyi változás történik, hogy az autóra egy úgynevezett elidegenítési tilalom opció kerül, ami miatt a futamidő lejártáig nem adhatjuk el azt.

 

Általában háromszáz ezer Forint körül szokták meghatározni a nagyobb összegű gyorshitelek minimumát, a maximálisan felvehető összeg pedig körülbelül három és fél, négy millió Forint között mozog, de vannak sokkal nagyobb összegek is, ez igen változó lehet a gépjármű értékétől függően. Az autó értékét az Eurotax értékéből számolja ki minden hitelintézet, és legfeljebb hatvanöt százalékára lehetséges gyorskölcsön felvétele. A nagyobb összegű gyorskölcsönöknél az összeg nagyságától függ, hogy mennyi időbe telik, mire az igénylés végbemegy, általában három-öt napot vesz igénybe.

 

 Az autóval szemben támasztott követelmények a hitelintézetek részéről:

 

  • nem lehet 15 évesnél idősebb a hitel lejártakor
  • előfordul, hogy feltétel az érvényes Casco
  • be kell mutatni az autó érvényes papírjait, valamint a személyes okiratainkat

 

A bárlistán való szerepelés általában kirázó ok a hiteligénylés során, de passzív státusznál meggondolják a bankok a hitelezést.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
gyorskölcsön1
Amennyiben sürgős lenne

Ha gyorskölcsönt szeretnénk igényelni, akkor két forma közül van lehetőségünk választani: Van a gyorshitel, amelynél nincs szükség semmilyen fedezetre, és...

Close