Kövess minket!
  
     

Hitel bárlistásoknak? Van megoldás!

Hitel bárlistásoknak? Van megoldás!
2014, április 30.

Sokszor van olyan, hogy csak egy apró hibán múlik valami, mégis nagy a kockázat, és ez fejfájást, aggódást, vitákat szíthat akár a családja körében, akár a párjával, vagy csak saját magával.

 

Amennyiben hitelhez szeretne jutni, de a neve szerepel a bárlistán, ne csüggedjen, hiszen számos jelzáloghitel közül válogathat, akkor is, ha valamilyen okból felkerült a bankok feketelistájára.

 

A jelzáloghitel lényege az egyszerűsített hitelbírálat, így ez elérhető bárlistásoknak is. A bárlistára kerülés lehetett kisebb, vagy akár nagyobb mértékű botlás eredménye is, viszont ezt a bankok úgy értelmezik, hogy az adós valószínűleg képtelen lesz fizetni a törlesztő részleteit.

 

Amennyiben módjában áll a havi részletek fizetése az elkövetkezendőkben, akkor semmi akadálya nincs a hitelkérelmének, mert a jelzáloghitel pont erre nyúlt biztosítékot a bankok felé. Hiszen ha Ön mégsem tudna fizetni, akkor számukra a felkínált ingatlan nyújt fedezetet, viszont Ön is jól jár, mert fel tudja venni a szükséges kölcsönt.

 

Tájékozódjon, és találja meg igényeihez leginkább passzoló hitelt!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
gyorskölcsön2
Gyorskölcsön akár bárlistásoknak is!

Ha nagyobb összegű gyorskölcsön felvételére van szükségünk, akkor a jelzálog az autóra terhelődik, viszont a tulajdoni jog nem kerül a...

Close