Kövess minket!
  
     

Néhány szó a jelzálogkölcsönről – bárlistásoknak is!

Néhány szó a jelzálogkölcsönről – bárlistásoknak is!
2014, április 30.

Sajnos, sokszor előfordul, hogy valamiről megfeledkezünk, esetleg egy be nem fizetett, vagy elkevert csekk végzetes hibát okozhat, amit már semmiféleképpen sem tudunk jóvátenni, és ez rányomja a bélyegét következő éveinkre, nem tudunk szabadulni a gondolatától a hétköznapokban sem.

 

Azonban ha a gond már megvan, és felkerültünk a bankok feketelistájára, vegyük számba a lehetőségeinket, ugyanis már vannak hitelek bárlistásoknak is, akkor is, ha jelzálogkölcsönről van szó!

 

Mint minden hitel, így a jelzáloghitel is feltételekhez kötött, szükséges hozzá egy ingatlan, amely a hitelt igénylő személy nevén van. Az ingatlan piaci értéke alapján számítja ki a bank, hogy mekkora összeget hitelezne az igénylőnek. Az értéknek legalább egymillió Forintnak kell lennie, a maximum hetvenmillió Forint. A kölcsön akár Forint-, akár devizaalapon felvehető, az igénylés gyors és egyszerű, keresetigazolás sem szükséges, így nincs felesleges papírmunka.

 

A hitel bárlistásoknak is elérhető, azonban feltételei szigorúbbak lesznek, és fedezetre van hozzá szükség! A feltételekről a pénzintézeteknél tud tájékozódni.

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
hitelbarlistasoknak1
Hitel bárlistásoknak? Van megoldás!

Sokszor van olyan, hogy csak egy apró hibán múlik valami, mégis nagy a kockázat, és ez fejfájást, aggódást, vitákat szíthat...

Close